EN | TR

Çalışma Grubu

       
    Kayhan DAĞIDIR, Lisans öğrenimini Kırıkkale Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü’nde, yüksek lisans öğrenimini de Kırıkkale Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği Anabilim Dalı’n tamamladı. Lisansüstü öğrenimine halen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Makine Mühendisliği Anabilim Dalı, İngilizce doktora programında devam ederken, Tarsus Üniversitesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Enerji Anabilim Dalı’nda da Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktadır. Çalışma alanları; ısı-akış sistemlerinin HAD analizi, buhar sıkıştırmalı soğutma sistemlerinin tasarımı ve enerji-ekserji analizi, alternatif soğutucu akışkanlar ve nanosoğutucu akışkanlar ile gözenekli malzemeler ile ısı transferinin iyileştirilmesi olarak ifade edilebilir.
       
    Ökem Uğur ULUTAŞ 2019 yılında Tarsus Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı yıl Tarsus Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimine başlamış olup, batarya ısıl yönetim sistemleri üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.
       
    Erhan NAZLI 2019 yılında Tarsus Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Aynı yıl Tarsus Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Anabilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimine başlamış olup, çarpan jetlerle elektronik bileşenlerin soğutulmasında çapraz akış etkilerinin azaltılması üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.